Powered By Blogger

zaterdag 3 januari 2015

Bugatti 57 Atlanta van 35 Miljoen Euro (Video)


Bugatti Type 57 Atlantic

 Bugatti’s Type 57 Atlantic is, mede dankzij Ralph Lauren, een wat bekendere verschijning, al was het met vier gebouwde exemplaren niet bepaald de Volkswagen Golf van zijn tijd. Klik op de foto's voor een grotere afbeelding !
De huidige waarde van Bugatti’s meesterwerk bedraagt tegenwoordig ergens rond de 35 miljoen dollar, maar ook in dit geval mogen we daar het geweldige uiterlijk de schuld van geven. ↓
http://janwib.blogspot.nl/2012/04/bugattis-bij-de-pot-in-markelo.html
Het mode-icoon Ralph Lauren heeft zijn Bugatti Atlantic 57SC bekroond zien worden met de “Best of Show” bokaal op het concours d’élegance van Villa d’Este. Dat Ralph Lauren een redelijk fijn gevulde garage heeft dat wisten we al maar nu heeft hij ook een serieuze bokaal om daar in de vitrinekast te zetten. Zijn fabeltastisch mooie Bugatti werd namelijk door de jury van Villa d’Este 2013 bekroond met de hoogst haalbare titel: Best of Show. 


Deze Bugatti is de laatste van slechts vier gebouwde Atlantics en wordt wereldwijd beschouwd als één van de kostbaarste en meest begerenswaardige auto’s. Een ongerestaureerde 57S leverde al 3,4 miljoen euro op en in 2010 wisselde een Atlantic 57SC voor een bedrag tussen de 30 en 40 miljoen euro van eigenaar.

Geen opmerkingen: