Powered By Blogger

woensdag 16 december 2015

Het mooiste oldtimerfeest van Nederland (VideoFilm)


Het Loo breidt uit met Concours d’elegance

Het tweejaarlijkse Concours d’elegance in Apeldoorn smaakt naar meer. Vanaf nu wordt het evenement voor klassieke en exclusieve auto’s jaarlijks georganiseerd. Op 2 en 3 juli 2016 opent Paleis het Loo weer de deuren met twee nieuwe (jury-)onderdelen. De organisatie grijpt zijn kans om Concours d’elegance Paleis het Loo jaarlijks te organiseren, nu de interesse in klassiekers (en de waarde daarvan) stijgende is en ook de AutoRAI op losse schroeven staat. Zo kan het prestigieuze evenement – dat graag in een adem genoemd wilt worden met Pebble Beach, Goodwood en Villa d’Estate – ook een podium bieden aan nieuwe exclusieve auto’s zoals McLaren. Club Concours 

Klik op de foto,s voor een nog grotere afbeelding !De 2016-editie op 2 en 3 juli 2016 kan wederom rekenen op het Internationale Concours en de sprint op de paleislaan maar het Club Concours bij de oude stallen van het paleis is nieuw. 

 Merkenclubs kunnen zich er presenteren met de mooiste auto's, de juiste outfit en een sfeer die het betreffende merk of model ademt. De presentaties worden als geheel door een bekwame jury beoordeeld. Concours Modern Ook nieuw tijdens het Concours d'élégance is het Concours Modern. Hier kunnen moderne automerken een nieuw model of bijzondere conceptcar aan de bezoekers presenteren. Dit kunnen speciale en nieuwe uitvoeringen zijn die nog op de markt moeten komen, maar bijvoorbeeld ook conceptcars die normaalgesproken alleen op grote internationale autotentoonstellingen te zien zijn. Naast een jury van autojournalisten krijgt ook het publiek een stem in de beoordeling van het Concours Modern. Naast een keur aan klassieke en exclusieve modellen maakt Concours d’elegance ook ruimte voor mode, woondecoratie, muziek en automobilia. Auto’s en lifestyle gaan hier hand in hand.
Een schitterend oldtimer weekend in 
Le-Mans  

http://janwib.blogspot.nl/2014/07/le-mans-classic-weekend-2014-videofilm.html