Powered By Blogger

vrijdag 12 februari 2016

Classic-Park Boxtel (VideoFilm)

Een Dynamisch Automuseum


Wij brachten een bezoek aan Museum Classic Park in Boxtel dat is een dynamisch automuseum.Het museum leeft en is een bezoek waard! 
Praktisch elke dag vinden er door verkoop wisselingen plaats in de collectie. 
De collectie is breed samengesteld en is gedeeltelijk opgebouwd uit museale voertuigen van particulieren die telkens voor een korte tijd tentoongesteld worden.


De verzameling is voor 40% eigendom van Classic Park, circa 60% is ter beschikking gesteld door particuliere verzamelaars of in consignatie ter verkoop aangeboden. 
 foto's Jan Wibbelink.  
Klik op de foto's voor een nog grotere afbeelding !


Door in- en verkoop van veteran cars, vintage cars, pre-war cars, post-war cars, oldtimers en youngtimers is de collectie sterk wisselend. De eerste GT van de wereld                                                                
        
http://↓janwib.blogspot.nl/2016/01/de-eerste-gt-uit-de-geschiedenis-video.html Moderne sportauto's en exclusieve auto's als Ferrari, Rolls-Royce en Porsche maken met de andere auto's

Classic Park tot een waar Mekka voor de autoliefhebber. De combinatie van tijdelijke tentoonstellingen en wisseling in de collectie door in- en verkoop maken een nieuw bezoek aan Classic Park telkens een verrassing. 

Veel toertochten met klassieke auto's doen Classic Park aan voor een lunch of diner. Dat geeft een kleurrijk beeld op de parkeerterreinen met veel ambiance voor de deelnemers en bezoekers. 


Naast de auto's is er kunst in het gebouw en op het terrein. Shop en restaurant met terras maken Classic Park telkens tot een nieuwe beleving, zowel zakelijk als privé. Zakelijke events zijn voor de exploitatie van Classic Park van groot belang. Bij Classic Park werkt een team van mensen die professioneel bezig zijn in de eventbranche.