Powered By Blogger

vrijdag 4 september 2020

Zeldzame Oldtimers en Klassiekers gevonden (VideoFilm)

Youtubers vinden voor meer dan miljoen aan klassieke auto's in verlaten gebouw

Een groepje urban explorers heeft in een parkeergarage onder een verlaten gebouw in de omgeving van Londen sportwagens, klassieke taxi’s en racewagens gevonden. Ze waren allemaal bedekt met een dikke laag stof.

Klik op de foto's voor een grotere afbeelding !

In de garage stonden onder meer een zeldzame Bristol Bullet, een Bentley Continental Flying Spur en een vintage Beardmore-taxi uit 1957. Ben, een urban explorer uit Winchester, ontdekte de bijzondere wagens samen met zijn vriend Eran in de ondergrondse parkeergarage van een gebouw in de Home Counties. 
Het gebouw was ooit eigendom van de firma Bristol, een Brits sportwagenmerk dat in mei van dit jaar failliet werd verklaard als gevolg van de lockdown.

Volgens de youtuber had hij het overwoekerde gebouw met de dichtgetimmerde ramen al langer op het oog.Vorige week besloten hij en zijn vriend om het pand te verkennen. Als eerste troffen ze een prototype aan van de Bristol Bullet uit 2016 - een auto die was ontworpen ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van het Britse sportwagenmerk. 

De auto is nooit verkocht, maar is volgens kenners ruim 250.000 euro waard.