Powered By Blogger

zondag 22 juli 2018

De nieuwe ASTON MARTIN (Video)


ASTON MARTIN 
VANTAGE S  GESNAPT


 Een nieuwe Aston Martin Vantage tegen het lijf lopen, is altijd bijzonder. Maar als dat op de oprit van Aston Martins testcentrum bij de Nürburgring gebeurt, is het zaak om extra op te letten.


Op het eerste gezicht is er bar weinig aan de hand met deze Aston Martin Vantage, maar er is één belangrijk verschil met de auto die enkele maanden geleden werd onthuld.
In plaats van één uitlaat aan elke kant beschikt deze auto namelijk over twee exemplaren.
Dat detail is het enige waaraan is te zien dat het hier niet om een reguliere Vantage, maar om de nipt snellere Vantage S gaat.
Verwacht geen al te groot spektakel, want de S-versies zijn altijd tamelijk mild. Met enkele tientallen pk's erbij kruipt de normaliter 510 pk sterke Vantage richting de 550 stuks. De AMG-V8 is in de standaard auto al goed voor een 0-100-tijd van 3,6 seconden, groot zal het verschil dan ook niet zijn.

Gedurende het lange leven van de vorige Aston Martin (V8) Vantage kwamen er steeds heftiger versies en de kans is groot dat dat ook bij de nieuwe generatie gaat gebeuren. Nog krachtiger V8-varianten of zelfs versies met een V12, zoals de 'oude' V12 Vantage en V12 Vantage S, zijn dan ook niet uit te sluiten. Voordat het zover is, maken we ook nog kennis met een open Roadster.