Powered By Blogger

dinsdag 4 juli 2017

Oldtimer concours in Apeldoorn (VideoFilm)Concours d'Élégance  Paleis Het Loo Apeldoorn


 Het Concours d’élégance op Paleis Het Loo is al vele jaren een begrip onder autoliefhebbers. De mooiste klassiekers vinden elkaar een weekend lang in de tuinen van Paleis Het Loo en ook steeds meer moderne auto's vinden hun weg naar Apeldoorn. Zo beleeft de Alpine A110 hier zijn nationale debuut. Hoewel de zondag wat druilerig begint maakt de zon zich al snel meester van het evenemententerrein. Perfect voor een sfeerverslag. Naast liefhebbers van fraaie klassiekers ontdekken ook steeds meer autofabrikanten het succes van dit evenement. Steeds meer merken pakken hier de kans om hun nieuwste modellen onder de aandacht van het grote publiek te brengen.
Zo beleeft de Alpine A110 hier zijn nationale debuut. Hoewel de zondag wat druilerig begint maakt de zon zich al snel meester van het evenemententerrein. Perfect voor een sfeerverslag.Naast liefhebbers van fraaie klassiekers ontdekken ook steeds meer autofabrikanten het succes van dit evenement. Steeds meer merken pakken hier de kans om hun nieuwste modellen onder de aandacht van het grote publiek te brengen.

Nederlands debuut Alpine A110

Grote drukte rond de Alpine A110
Een merk dat hierbij groot uitpakt is Renault, dat niet alleen het submerk Alpine naar voren schuift maar ook zelf een uitgebreide collectie voitures meeneemt. Het grootste nieuws is de Alpine A110, die tussen vele voorouders zijn Nederlandse debuut beleeft. Met succes, getuige de drommen mensen die rond de compacte sportwagen samenpakten.


Alpine en het Concours d’élégance vormen niet voor het eerst een span. Vorig jaar al zagen we in Apeldoorn de Vision Concept, een nagenoeg productierijpe concept car. De A110 Première Edition die er nu staat is al volledig uitverkocht en tegen het einde van het jaar op de weg te zien. En laten we eerlijk zijn: dat is nog mooier dan op een evenement als dit.