Powered By Blogger

vrijdag 14 januari 2022

Leuke oldtimers kijken en helemaal gratis (VideoFilm)Elke woensdag Classic Summer Meet

Classic Summer Meet - kortweg CSM - is de meest succesvolle ontmoeting voor liefhebbers van oude en/of speciale voertuigen. 

Elke woensdag van mei tot september vanaf 18 uur is de parking van de Cristal arena in 

Genk dé trekpleister voor oldtimers, youngtimers, trucks, moto’s, brommers, bikes, … Nog tot 26 september is er heel wat exclusiefs op wielen te spotten.

Helemaal gratis bovendien, want daar is het de inrichters nu net om te doen.

SUMMER MEET 

 

Nostalgie en tijd voor verandering 

“We moeten altijd maar betalen om samen te komen met onze oldtimers,” klonk het bij enkele oldtimervrienden. 

“Wij zijn eigenaar van mooie voertuigen en rijden al heel wat dure brandstof op om tot bij events te geraken. Een kost die we met plezier dragen omdat die nu eenmaal eigen is aan de hobby… Maar dat we ook nog eens in de buidel moeten tasten om bijeen te komen en onze auto’s te showen op een treffen, dat gaat te ver. De kosten verhaalt de inrichter van het evenement dikwijls op ons, terwijl bezoekers gratis onze auto’s mogen komen bewonderen. Dat is toch niet logisch...” Voor uitgestippelde rondritten met roadboek, catering en dergelijke meer vinden de vrienden het vanzelfsprekend dat er een bijdrage wordt gevraagd. Maar voor statische shows is het een heel ander verhaal. Het werd tijd om het anders aan te pakken vonden ze.