Powered By Blogger

zaterdag 1 februari 2020

Oldtimers in het nieuws ! (VideoFilm)

ER IS WEER EEN BIZARRE SCHUUR VONDST 
GEDAAN !

Je zou denken dat er nergens nog legendarische klassieke auto's in magazijnen, garages of schuren te vinden zijn. 
De schuur vondst of 'barn find' is immers hot topic. Het afgelopen decennium werden er voor tientallen miljoenen vergeten klassiekers van onder het stof gehaald. 

Maar er zijn er zijn blijkbaar nog steeds 'vergeten' locaties waar de afgelopen halve eeuw niemand z'n neus binnen stak.

In Frankrijk werd zopas een collectie met niet minder dan 81 klassieke auto's, onderdelen en motoren geveild. Ze stonden allemaal te verkommeren in een schuur. 
Het waren niet alleen oude Franse auto's, ook al prijkt op een groot deel het logo van Citroën of Peugeot. Er was ook een Hotchkiss uit 1947, een Jaguar E-Type, een Lancia Flaminia, een Alfa Romeo 90, eeen Porsche 356 Pre-A en een Lamborghini Miura P400.TELKENS ÉÉN ONDERDEEL ONTBREEKT !
Je kan de auto's niet omschrijven als 'in goede staat'. Allen hebben ze nood aan een grondige restauratie. Bovendien mankeert elke auto een cruciaal onderdeel. Zo verhinderde de eigenaar, een man die Henry Ruggieri heette, dat ze gestolen werden. Veel heeft hij er evenwel niet aan gehad - hij overleed inmiddels.

Schuur vondts 2019 ↓
https://www.janwibbelink.nl/2019/08/bizarre-schuurvondst-met-oldtimers.html

STOFFIG EN OUD, MAAR NOG NIET AFGEDAAN
LEES OOK  ↓

BIZARRE SCHUUR VONDST: MONSTERCOLLECTIE MET 700 OLDTIMERS
Z'n erfgenamen hebben dan weer niet te klagen. 
Ondanks de bedenkelijke staat leverden enkele van de meer exotische exemplaren een hoop geld op. De E-Type uit 1961 leverde 99.000 euro op. De Porsche uit 1953 werd voor 48.000 euro verkocht en de Lamborghini spande de kroon met een opbrengst van 560.000 euro. Katjing !  Lees verder

donderdag 30 januari 2020

Dure testrit auto total lossTestrit met sportwagen van 140.000 euro eindigt in drama
AD.Testrit met auto van 140.000 euro eindigt in drama: auto total loss, bestuurder met spoed naar ziekenhuis.

Tijdens een testrit is vanochtend om 11.30 uur een auto van autohandelaar Louwman Exclusive Cars tegen een boom aan gereden. 


Dat gebeurde op de Proostwetering in Utrecht. 
De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het zou gaan om een man die op het moment van een ongeluk een testrit maakte in de Morgan, een auto van ruim 140.000 euro. Autohandelaar Louwman, de enige verkoper van deze auto's in Nederland, laat weten op de hoogte te zijn van het ongeval. ,,Het voornaamste voor ons is nu hoe het met de bestuurder gaat. De auto is op dit moment minder relevant”, zegt directeur Arjen van Beek.De Morgan wordt nog steeds met de hand gemaakt ↓
ttps://www.janwibbelink.nl/2012/12/morgan-met-de-hand-gemaakt-videofilm.html