Powered By Blogger

zaterdag 21 april 2012

Spare-Rips Super Lekker

Spare-Rips langzaam garen.

Ingrediënten 1½ kg spareribs 180 ml barbecuesaus 2 eetlepels zoete chilisaus 1 eetlepel worcestersaus 1 eetlepel honing 2 lente-uitjes, dun gesneden 2 teentjes knoflook, geperst 1 eetlepel maïzena.

Dus Spare Rips niet Barbecuen !Snijd de spareribs van elkaar los - of in delen van twee of drie stuks, indien gewenst. Snijd overtollig vet er af. Meng de barbecuesaus, chilisaus, worcestersaus, honing, lente-uitjes en knoflook met een kopje water in een grote kom. Voeg zout en versgemalen zwarte peper naar smaak toe. Schep de spareribs erdoor, zodat ze rondom met de marinade worden bedekt.

Doe de spareribs met de marinade in de slow cooker. Zet de cooker op stand hoog; stel de timer in op 4 uur. Controleer na 4 uur of de spareribs gaar zijn; het vlees moet nog niet van het bot loslaten. Laat ze indien nodig nog 1 uur in de slow cooker om ze gaar te laten worden. Haal de spareribs met een keukentang uit de cooker; leg ze op een schaal en dek ze af om ze warm te houden. Meng de marinade met maïzena en je hebt er een heerlijke saus bij.

Gewoon super lekker !

Extra benodigd Slow cooker of in oven dat kan ook.

Je kunt ook Slow-Cooken (Langzaam Garen) in de oven en dan met een vuurvasteschaal met deksel. De oven met schaal op 80 graden voorverwarmen, de Spare-Rips in schaal leggen, afdekken met de marinade en 4 uur in de oven met de deksel op de schaal op 80 graden langzaam laten garen.

Er komen nog veel meer super lekkere recepten op mijn blog.

Mercedes 300 SL Gullwing prachtige sportwagen

http://janwib.blogspot.com/2012/04/mercedes-300sl-gullwing-1957-video.html

maandag 16 april 2012

Klassieker en Oldtimertoerrit 2012

Een prachtig Internationaal Oldtimerevenement  in Winterswijk.

De Winterswijkse Oldtimer Club is een club voor liefhebbers van klassieke auto's en oldtimers van alle merken en type's.
Zij organiseren diverse activiteiten zoals rondritten, technische dagen, bezoeken aan oldtimerevenementen enz.Het doel van de club is om in een gezellige en ontspannen sfeer met z'n allen te genieten van onze klassiekers.

Foto's Jan Wibbelink.Op zondag 15 april vond het internationale voorjaarstreffen plaats rondom de Venemansmolen in Winterswijk.Een uitstekende locatie voor een oldtimer treffen. De voertuigen zijn minimaal 25 jaar oud.Wij komen hier al enkele jaren met onze oldtimers omdat het er erg gezellig is.
Het weer was dit keer niet zo geweldig, maar we hebben een prachtige dag gehad met een toerrit door de schitterende omgeving van Winterswijk.British Cars & Lifestyle 2012  ↓ ↓

http://janwib.blogspot.com/2012/03/britsh-cars-en-lifestyle-2012.html
Klik hier om een bijzondere 
 Mercedes te zien ↓ ↓