Powered By Blogger

zaterdag 16 januari 2016

BMW 100 jaar Interclassics Maastricht (VideoFilm)


Interclassics in Maastricht in het teken van 100 jaar BMW  

Interclassics in Maastricht, dat dit jaar in het teken stond van 100 jaar BMW, geldt als de officieuze aftrap van het klassieker- en youngtimerseizoen. Wij maakten een rondje door het met niet minder dan 800 pareltjes gevulde Limburgse hallencomplex en pikten er een aantal opvallende auto's en mensen tussenuit. De beurs is zaterdag 16 en zondag 17 januari nog geopend. Kijk voor meer informatie op www.ic-tm.n

 


BMW Museum
http://janwib.blogspot.nl/2011/12/bmw-museum.html
woensdag 13 januari 2016

Unieke Ferrari (VideoFilm)


 Ferrari 250 GT Spider stond in een Franse schuur

We wisten wel dat de eventuele nieuwe eigenaar diepe zakken moest hebben, maar de ongerestaureerde ex van Alain Delon werd ruim boven de estimate afgehamerd. 
Alain Delon
De verwachting was immers dat deze absolute parel tussen de 9,5 en 12 miljoen euro op zou gaan leveren tijdens de Retromobile veiling die op moment van schrijven aan de gang is. Dat liep effe anders, want de Ferrari werd op een vorstelijke 14.200.000 euro’s afgehamerd. Let wel: het gaat om een ongerestaureerd exemplaar met een deuk in de achterklep ter grootte van de bips van Kim K. (SFW). Aan de andere kant maakt dat bij een auto met een dergelijke historie natuurlijk geen snars uit, de liefhebber weet dat de waarde in de komende jaren waarschijnlijk toch wel toeneemt.

 Het pronkstuk werd gevonden in een Franse schuur, waar zich eveneens een prachtige Maserati A6G Frua stond te verpieteren. 
Deze Italiaanse schone werd afgehamerd op 1.720.000 euro. Wederom is dus het bewijs geleverd dat de juiste klassieker een uiterst solide investering blijkt.


In deze Franse schuur werd de Ferrari gevonden
          http://janwib.blogspot.nl/2015/10/unieke-vondst-klassieke-autos-videofilm.html