Powered By Blogger

donderdag 14 januari 2021

Mercedes S-klasse van Speciaal (VideoFilm)

De Geschiedenis Van De Mercedes S-Klasse


Sinds de introductie van de Mercedes-Benz S-Klasse halverwege de jaren ’50 staat het model voor ultiem comfort, perfecte rijeigenschappen en de maatstaf als het gaat om de nieuwste technieken. 

Niet voor niets staat de S dan ook voor “Sonder”, oftewel speciaal. De fabrikant met de ster bracht de geschiedenis van het topmodel chronologisch in beeld.zondag 10 januari 2021

Het ultieme rijden met een Morgan (VideoFilm)

MORGAN hand gebouwde Britse auto’s

Wie wordt er niet blij van deze hand gebouwde 
Britse auto’s ? 

Van de klassieke Roadster tot de nieuwe Plus Four, een Morgan zorgt altijd voor een glimlach op het gezicht. 

Het merk combineert een klassieke ontwerpstijl met knallende prestaties. Dat laatste is vooral te danken aan een extreem laag gewicht. 

En juist dat maakt het rijden in een Morgan zo leuk. Wij noemen het rijden in een Morgan ook wel het ultieme rijden. We moeten er niet over praten, u moet het gewoonweg ervaren.450 oldtimers rijden de mooiste rit van Europa (VideoFilm)

MILLE MIGLIA de allermooiste race ter wereld

Gek op klassieke auto’s, Toscaanse landschappen en Italiaans pasta’s? Dan is de Mille Miglia de ALLERMOOISTE race ter wereld om live te volgen. 

En dan overdrijven we het niet. 

Vanuit Brescia naar Rome en weer terug, vindt deze klassieker race ieder jaar plaats in de maand mei. Maar liefst 1000 Romeinse mijl  – 1500 km –  is dit big time genieten van klassieke schoonheden op wielen en ronkende oude motoren. 

Voor benzinesnuivers heaven on earth.