Powered By Blogger

maandag 22 april 2019

De grootste klassieker autorally van Nederland ! (VideoFilm)De Tulpenrally 2019 De Tulpenrallye, de oudste en grootste klassieke autorally van ons land, zal van start gaan op maandag 13 mei 2019 in Andorra, het betreft de 66e editie van deze prachtige rally. 
Op zondag 12 mei verzamelen de deelnemers en officials zich in de startlocatie en zijn er diverse activiteiten. De finish is op zaterdag 18 mei in Nederland.  Omdat Frankrijk het land is waar het grootste deel van de Tulpenrallye historie ligt en het wegennet van dit mooie land zich in het bijzonder leent voor onze sport, zal het grootste deel van de route van deze editie opnieuw door dit prachtige land lopen. 
Frankrijk heeft in West-Europa verreweg de grootste wegen-dichtheid, en is daarmee bij uitstek geschikt voor regelmatigheids rally’s. Inschrijving is alleen mogelijk op basis van invitatie. 

Afbeeldingsresultaat voor Bloembollen velden


Deze auto's kom je haast niet tegen !Vergapen aan peperdure auto’s in Monaco

Een Bugatti Chiron en Veyron, Mercedes SLR McLaren, Lancia Stratos en zelfs een Maserati MC12 Stradale op steenworp afstand van elkaar. 

Dat is Monaco. 

Een dagje doorbrengen in het prinsdom en je ziet menig sportwagen die je in de jaren ervoor zeker niet bent tegengekomen.

Maserati MC12 Stradale