Powered By Blogger

vrijdag 7 februari 2014

Super Jaguar C-X75 (Videofilm)

Unieke Jaguar C-X75
De auto die de tongen los maakten


Het gebeurt nauwelijks nog dat automerken de wereld op een show kunnen verrassen met een product dat nog niet uitgelekt is, maar in 2010 was de Autosalon van Parijs toch het toneel van zo'n donderslag bij heldere hemel. 


Jaguar betoverde de wereld met een parel van een studiemodel: de C-X75 Concept. In de eerste plaats was er het lijnenspel van de auto: Ian Callum had zichzelf weer eens overtroffen. De C-X75 was een absolute beauty en in een hal met brave Fordjes en andere huis-tuin-en-keuken-auto's was het een beetje alsof Candice Swanepoel een filmscène deelde met Halina Reijn en Sarah Jessica Parker.


De C-X75 was niet alleen binnengerold om de schoonheidswedstrijd te winnen; ook met wat er onder het fraaie huidje zat maakte Jaguar indruk. 
De concept-car had namelijk maar liefst vier elektromotoren (één bij elk wiel), allemaal goed voor 195 pk. Zodoende kwam het piekvermogen uit op maar liefst 780 pk.

 

woensdag 5 februari 2014

Monster Energy Supercross (video's)
  Las Vegas het paradijs van Gokken en Feesten


Las Vegas is het paradijs van de mensen van Dirt Shark… Gokken, feesten en tientallen silicone babes is voor hen wat voor u uw dagelijkse bureau is. Tijdens de monster Energy cup waren zij de titelsponsor van de best whip contest. Niet zo speciaal zou je denken maar ditmaal was het een professionele jury ipv de gebruikelijke televoting op de X-games. En wat u al kon raden, de overwinning ging voor een keer niet naar Hansen, Potter of Twitch… Check de video !