Powered By Blogger

woensdag 4 januari 2023

Passie voor klassieke auto's sinds 1975Een diepgewortelde liefde voor auto's

Anno 1975

Gallery Aaldering is een familiebedrijf sinds 1975. Oprichter Nico Aaldering en zijn zoon Nick zijn verantwoordelijk voor het operationeel en uitvoerend management. Het bedrijf zit sinds 1987 in Brummen en is begonnen op de locatie waar we nu onze tweede werkplaats hebben en detailing winkel.

Verhuizen naar Brummen

Nico begon heel klein, met slechts drie medewerkers. Mensen die nu nog voor het bedrijf werken. Het bedrijf groeide snel en vestigde een naam op basis van kwaliteit. In de jaren negentig was het tijd voor uitbreidingen na jarenlang Alfa Romeo te hebben verkocht -

Het delen van deze weblog wordt ten zeerste gewaardeerd !  janwibbelink.nl

 
later Italiaanse auto's gevolgd door Britse auto's. Eind 2000 is de Gallery Aaldering verhuist naar het huidige pand aan de Arnhemsestraat in Brummen. 

Deze showroom is gebouwd naar het idee en de schetsen van Nico en heeft een neoklassieke stijl die past bij de klassieke auto's binnenin.

Passie

Als familiebedrijf Gallery Aaldering is trots op zijn geschiedenis en tradities, maar de toekomst is net zo belangrijk. Centraal daarbij staat de passie voor klassieke auto's. Daarom doen we mee aan de meest indrukwekkende oldtimerrally ter wereld, de Mille Miglia.

KLIK Dit is de Mille-Miglia

Een diepgewortelde liefde voor auto's. Dit vind je terug in zowel onze genen als de identiteit van dit familiebedrijf.