Powered By Blogger

zaterdag 17 december 2011

BMW Museum


Het museum is onderdeel van deze rumgigant de BMW in München. Alle maquettes van bimmer uit 1930 met de huidige productie auto's en motoren tentoongesteld. Ook, ze hebben een mooie collectie van Ras auto's te verkennen van f1-klasse en veel machines. Je kunt er gemakkelijk 2 tot 3 uur rond kijken...vrijdag 16 december 2011

FERRARI 458 Spider (Videofilm)

vr 16 dec 2011

Munsterhuis presenteert Ferrari 458 SpiderAMSTERDAM -  Ferrari- en Maserati-dealer Munsterhuis Sportscars heeft onder brede belangstelling de Ferrari 458 Spider aan klanten en directe relaties gepresenteerd. Dit gebeurde tijdens een groots opgezette onthulling in het indrukwekkende pand in Hengelo.
Met alle ogen op zich gericht liet tweede generatie Frans Munsterhuis weten bijna stil te vallen door de massale opkomst: “In 1985 werden mijn ouders Ferrari-dealer, en onze eerste introductie was die van de 328. Daar stond ik met mijn broer bij en er waren ongeveer veertig genodigden aanwezig. Om nu dus bijna 350 man in deze grote showroom te zien is erg bijzonder”, laat Munsterhuis weten.


Het grote moment is op het parkeerdek waar de 280.949 euro kostende Spider in takels hangt en on begeleiding van een lichtshow en vuurwerk neerdaalt. Het is vervolgens Christijan Albers die de auto luid brullend en met een forse dosis wielspin de showroom binnenrijdt. Het lijnenspel van de auto was bij de aanwezige liefhebbers al bekend, maar de auto in 'levende lijve' bekijken is toch net weer even anders.
In de showroom is overigens voor de gelegenheid een lifestyle feest georganiseerd met talloze soorten eten en drank.
 Als speciale 'gast' is de Diamante edition van de Ferrari Opus aanwezig. Het grootste en dikste boel over Ferrari, en in deze uitgave met een prijs van 175.000 euro en een gelimiteerde oplage van één per land.
Hoeveel van de aanwezigen ook direct een handtekening hebben gezet werd echter discreet onvermeld gelaten. Woordvoerder Ferry Enders: “Als ik aantallen gaan noemen lijkt het net of we met een wedstrijdje bezig zijn, dus dat doe ik niet. Wel kan ik melden dat we dit jaar ongekend goed gedraaid hebben. Dus wat ze zeggen over die crisis, dat geldt zeker niet voor dit segment.” De levertijden van Ferrari lopen daarom in rap tempo op, en nu bestelde auto's worden zeker niet voor 2013 geleverd.