Powered By Blogger

woensdag 21 september 2016

De mooiste dag van het jaar (FotoVideo)

Oldtimerdag Appelscha


“De mooiste dag van het jaar” “Leg je hand op een hete kachel en een minuut lijkt wel een uur. Wees samen met die speciale vrouw en een uur lijkt wel een minuut. Dat is relativiteit”: zo vertelde de van oorsprong Duitse wetenschapper en bedenker van de relativiteitstheorie Einstein ooit. 
Waarmee hij maar wil zeggen dat de tijd vliegt als je gein hebt.

Klik op de foto's voor een nog grotere afbeelding !Dat de tijd vliegt is wel duidelijk, want het was weer tijd voor Oldtimerdag Appelscha.
Een vleugje van deze vervlogen tijd kon u proeven in Appelscha, want dan werd daar alweer voor de tiende keer de Oldtimerdag georganiseerd 
  Tijdens deze dag waren vaak na jarenlange restauratie, diverse oude vrachtwagens, bussen, fietsen, tractoren, motoren, auto’s, solexen, legervoertuigen,caravans, campers, fietsen, brommers en stationair draaiende motoren van het bouwjaar 1900 tot 1987, weer in volle glorie te bewonderen. Sommige met complete lading, anderen weer met bestuurders in bij die tijd passende kleding, weer anderen met eigenaren die, aan de hand van foto’s, leuke verhalen kunnen vertellen over hun voertuig.