Powered By Blogger

vrijdag 11 maart 2016

Classic-Park Festival (Video)


Nieuw Particuliere verkoop oldtimers


Voor de eerste keer een Particuliere Verkoop van Oldtimers en Klassiekers bij Classic - Park in Boxtel met hele bijzondere auto's.
Hier hadden enthousiaste particuliere eigenaren de gelegenheid om hun oldtimer of klassieker te verkopen.

 Foto's Jan.Wibbelink
Klik op de foto's voor een grotere afbeelding !


Iets nieuws

dinsdag 8 maart 2016

Concours d'Elégance Paleis Het Loo 2014 (Autovisie-TV)


Koninklijke Paleis het podium voor prachtige automobielen


Het Concours d’élégance op het Paleis Het Loo deed in 2014 haar naam meer aan.
Voor het eerst in 11 jaar Concours Paleis mogen de auto’s die deelnemen aan het Internationale Concours worden opgesteld op de Basse - Court van het Paleis. 
De organisatie maakte hiermee een enorme stap in het meer betrekken van het Paleis bij het evenement en nu was dus dit fantastich Koninklijke Paleis voor het eerst “echt” het podium zijn voor deze prachtige automobielen. Bovendien was Paleis Het Loo opgesteld voor alle bezoekers van het Concours d’ élégance en waren dus zowel het paleis zelf als de prachtige barokke tuinen te bezichtigen tijdens het evenement. 
De Nationale Auto8Daagse sluit het jaar 2014 af met het prestigieuze oldtimerevenement Concours d' élégance Paleis Het Loo. 
Het evenement werd voor de elfde keer gehouden en geniet inmiddels internationaal aanzien en zal vanaf 2016 elk jaar worden georganiseerd.http://www.concourselegance.com/paleis-het-loo/Gefeliciteerd BMW met het 100 jaar bestaan ↓ 

http://janwib.blogspot.nl/2016/02/bmw-100-jaar-schitterende-beurs-video.html