Powered By Blogger

woensdag 6 februari 2013

Duurste super auto ter wereld

W Motors uit Beiroet heeft een uiterst exclusieve Supercar gebouwd. Van de Lykan Hypersport komen slechts zeven exemplaren beschikbaar. Een dubbel aangeblazen zescilinder speelt de hoofdrol. Met dank aan Porsche-tuner RUF.


Voor de aandrijving zorgt namelijk een boxermotor met twee turbo’s, die volgens ingewijden door RUF wordt geleverd. Het blok levert 750 pk en 1.000 Nm aan koppel. Genoeg om de Lykan Hypersport in slechts 2,8 tellen naar de 100 km/h te katapulteren. De topsnelheid ligt volgens de papieren op 395 km/h.

De Supercar is voorzien van een diamantcoating voor de LED-verlichting voor het broodnodige bling-bling effect, alsmede gouden stiksels ter afwerking van het meubilair. Het prijskaartje vermeldt een bedrag van ruim 2,5 miljoen euro. Een Special Edition Cyrus Klepcys horloge ter waarde van 150.000 euro is bij de prijs inbegrepen.

DE NIEUWE BMW X4 en X5     ↓ ↓

http://janwib.blogspot.nl/2013/02/nieuwe-bmw-x4-en-de-nieuwe-bmw-x5-video.html

zondag 3 februari 2013

oldtimerbeurs Autotron 2013

File voor Oldtimerbeurs in Autotron

In de file voor de Oldtimerbeurs in het Autotron. ROSMALEN - Grote drukte zaterdagochtend op de A59 bij de afslag Kruisstraat. Veel bezoekers voor de Oldtimerbeurs in het Autotron hadden besloten zaterdag al vroeg te komen en dat leidde tot een flinke file. 

 Foto's Jan Wibbelink

Klik op de foto's voor een grotere afbeelding !


Bij de afslag Autotron en de oprit naar het evenemententerrein stond het lange tijd stil. In de file zelf waren ook verschillende oldtimers te ontdekken.


Dit weekend was er in het Autotron een beurs voor oldtimers, bromfietsen en een airbrushshow. Bezoekers kwamen met name voor oude motoren en oude bromfietsen. Daar werden ook onderdelen van verkocht.Koninklijke attributen op oldtimerbeurs Autotron
ROSMALEN - De tweedaagse oldtimerbeurs in het Autotron in Rosmalen kende ook een aantal koninklijke accenten.
Een handelaar in oldtimers bood een Marcury Park-Lane Convertible te koop aan uit 1968. Op een foto die op de voorruit is geplakt is prins Bernhard achter het stuur te zien, met in de open auto koningin Juliana, prinses Beatrix en prins Willem-Alexander. Of er door de op handen zijn troonswisseling meer belangstelling voor de auto is, is niet duidelijk. Ook de prijs is nog nader overeen te komen.

In een andere hal was een Extra Speciale Autoshow met fraaie oldtimers en koetsen die onder meer gebruikt zijn bij filmopnames, is onder meer de originele kroningsmantel van Beatrix was te zien.