Powered By Blogger

zondag 3 februari 2013

oldtimerbeurs Autotron 2013

File voor Oldtimerbeurs in Autotron

In de file voor de Oldtimerbeurs in het Autotron. ROSMALEN - Grote drukte zaterdagochtend op de A59 bij de afslag Kruisstraat. Veel bezoekers voor de Oldtimerbeurs in het Autotron hadden besloten zaterdag al vroeg te komen en dat leidde tot een flinke file. 

 Foto's Jan Wibbelink

Klik op de foto's voor een grotere afbeelding !


Bij de afslag Autotron en de oprit naar het evenemententerrein stond het lange tijd stil. In de file zelf waren ook verschillende oldtimers te ontdekken.


Dit weekend was er in het Autotron een beurs voor oldtimers, bromfietsen en een airbrushshow. Bezoekers kwamen met name voor oude motoren en oude bromfietsen. Daar werden ook onderdelen van verkocht.Koninklijke attributen op oldtimerbeurs Autotron
ROSMALEN - De tweedaagse oldtimerbeurs in het Autotron in Rosmalen kende ook een aantal koninklijke accenten.
Een handelaar in oldtimers bood een Marcury Park-Lane Convertible te koop aan uit 1968. Op een foto die op de voorruit is geplakt is prins Bernhard achter het stuur te zien, met in de open auto koningin Juliana, prinses Beatrix en prins Willem-Alexander. Of er door de op handen zijn troonswisseling meer belangstelling voor de auto is, is niet duidelijk. Ook de prijs is nog nader overeen te komen.

In een andere hal was een Extra Speciale Autoshow met fraaie oldtimers en koetsen die onder meer gebruikt zijn bij filmopnames, is onder meer de originele kroningsmantel van Beatrix was te zien.

Geen opmerkingen: