Powered By Blogger

zaterdag 15 juni 2024

De beroemde race passeert Pontedera (VideoFilm)

Doorgang Mille-Miglia PONTEDERA

Op donderdag 13 juni 2024 wordt de stad Pontedera doorkruist door de Mille Miglia. De beroemde race voor oldtimers passeert tijdens de derde etappe Pontedera, beginnend vanuit Viareggio en arriveert in Rome.

De doorgang van ruim 400 voertuigen werden in de ochtend verwacht, waarbij de eerste auto's arriveren.De route omvat het binnenkomen van de stad vanuit Tosco Romagnola, via de Via del Gelso - Via Madre Teresa di Calcutta, aankomen op Piazza Martiri della Libertà via de Via dell'Indipendenza, Viale Italia, Ponte Napoleonico en uiteindelijk de parade op Corso Matteotti.Vanaf hier verlaten de auto's de stad, via de Via Primo Maggio, richting de hoofdstad ROME.

dinsdag 11 juni 2024

De grootste en mooiste oldtimer rally (VideoFilm)De Mille Miglia 2024

wat een Rally !

Het is misschien wel de mooiste autorally van de hele wereld: de Mille Miglia. Duizend mijlen staan er bij de finish op de teller. Van de stad Brescia naar Rome en weer terug.

Opgericht in 1927 als een snelheidswedstrijd, is de 1000 Miglia vandaag de dag een race voor historische auto's die onder grote belangstelling van het publiek en met zeer enthousiaste coureurs door de mooiste delen van Italië rijdt.

Het is een feest om midden juni, wanneer de race gereden wordt, aanwezig te zijn bij het vertrek of de intocht van de vele klassiekers in een van de etappeplaatsen.

Klik hier en Geniet van de grootste Oldtimer Rally van Europa