Powered By Blogger

donderdag 10 mei 2018

Rolls-Royce nieuwe Cullinan (Video)


Rolls-Royce Cullinan is praktisch, poenerig en peperduur

Een persbericht van Rolls-Royce waarin wordt gesproken over het in delen neerklappen van de achterbank... Wij hadden ook niet gedacht dat we het ooit zouden lezen, maar het is er wel degelijk. Deze Cullinan biedt buitenaardse luxe, maar Rolls-Royce benadrukt vooral hoe praktisch hij eigenlijk is.
Een uniek Rolls evenement in Nederland ↓
https://janwib.blogspot.nl/2016/04/uniek-rolls-royce-en-bentley-evenement.html
Het wachten is voorbij.

Tegenwoordig kun je er, als je ook maar klein beetje een automerk bent, niet aan ontkomen dat er een SUV in het gamma moet komen. Rolls-Royce komt echter relatief laat aan op het feestje, waardoor luxe merken als Maserati en Bentley de meeste belangstellenden naar zich toe hebben weten te trekken. 
Maar laten we eerlijk zijn: als je toch een achterstand hebt, kun je beter de tijd nemen om jezelf zorgvuldig te preparen, zodat je de concurrentie gemakkelijk kunt overdonderen wanneer de tijd rijp is.
Dit is precies wat Rolls-Royce heeft gedaan. Natuurlijk, het ontwerp is grotendeels in lijn met de verwachtingen, maar zoals zo vaak het geval is bij Rolls-Royce, zit het verschil hem in de details. Voor wat betreft de Cullinan spreken we vooral over de details die je niet zo gemakkelijk kunt zien.

Voordat we het over specifieke details gaan hebben, is het goed om te begrijpen wat de Cullinan precies probeert te bereiken. Tussen allerlei zweverige PR-praatjes door stuiten we op de reden dat de Cullinan überhaupt bestaat.