vrijdag 10 januari 2014

Vispotje janwib


Vispotje van stevige vis

Ingrediënten:           1 Kleine ui. 
                                  2 Paprika,s
                                  2 eetlepels Olie.
                                  300 gram Aardappelen.
                                          1 blikje gesneden Tomaten.
                                      1 blokje Tuinkruiden bouillon.
                                      1 kleine Chilipeper of 
                                      1/2 theelepel   Chilipoeder.                       
                                       200 gram Visfilet van stevige vis.
                                       Peper en Zout.

Bereiding:                   

Maak de Ui en de Paprika schoon en snijd de Ui in snippers. 

Snijd de Paprika en de Aardappels in blokjes. Fruit de Ui de paprika en de Aardappelblokjes 3 minuten in de olie.

Voeg de het Bouillonblokje de gesneden Tomaat de Chilipeper en iets water toe en stoof het geheel met de deksel op de pan in 12 minuten gaar. 

Snijd de Vis in blokjes en bestrooi het met Peper en Zout en voeg de laatste 5 minuten de Vis toe. 
Maak het geheel op smaak met Peper en Zout. 

Het gerecht is voor 2a 3 personen en Super Lekker.