Powered By Blogger

maandag 16 april 2012

Klassieker en Oldtimertoerrit 2012

Een prachtig Internationaal Oldtimerevenement  in Winterswijk.

De Winterswijkse Oldtimer Club is een club voor liefhebbers van klassieke auto's en oldtimers van alle merken en type's.
Zij organiseren diverse activiteiten zoals rondritten, technische dagen, bezoeken aan oldtimerevenementen enz.Het doel van de club is om in een gezellige en ontspannen sfeer met z'n allen te genieten van onze klassiekers.

Foto's Jan Wibbelink.Op zondag 15 april vond het internationale voorjaarstreffen plaats rondom de Venemansmolen in Winterswijk.Een uitstekende locatie voor een oldtimer treffen. De voertuigen zijn minimaal 25 jaar oud.Wij komen hier al enkele jaren met onze oldtimers omdat het er erg gezellig is.
Het weer was dit keer niet zo geweldig, maar we hebben een prachtige dag gehad met een toerrit door de schitterende omgeving van Winterswijk.British Cars & Lifestyle 2012  ↓ ↓

http://janwib.blogspot.com/2012/03/britsh-cars-en-lifestyle-2012.html
Klik hier om een bijzondere 
 Mercedes te zien ↓ ↓

3 opmerkingen:

Gerrit Ziggers zei

Prachtige foto's Jan.

Rikie Stevens zei

Hallo Jan,
Er staan prachtige oldtimers tussen.
Gefeliciteerd met je 65ste verjaardag en blijf lekker genieten van je vrije tijd samen met Hennie.
Groetjes Rikie

Jan Wibbelink zei

Het is een gezellige club daar in Winterswijk. Wij gaan er vogend jaar zeker weer naar toe om weer een rit te rijden in de prachtige omgeving van Winterswijk.Ook in onze vakantie gaan we er fietsen vanaf de super camping Vreehorst.