Powered By Blogger

woensdag 19 maart 2014

Nieuwe Bentley SUV (Video)


Eerste blik op de nieuwe 
Bentley SUV

Bentley gunt ons een eerste blik op de toekomstige SUV van het merk. Goed nieuws voor de mensen die studiemodel EXP 9 F maar niets vonden: de productieversie lijkt een stuk conservatiever te zijn vormgegeven.Deze teaser maakt direct duidelijk dat de nieuwe Bentley-SUV ook naast de gebaande paden goed vooruit moet kunnen gaan. Of dat ook echt het geval is, zal de toekomst uitwijzen, maar de enorme stofwolk is natuurlijk wel een originele manier om het uiterlijk van de auto wat te verdoezelen. 
We zien een front dat meer wegheeft van de Continental GT dan van de EXP 9 F, die met z’n hoekige vormgeving zeker niet bij iedereen in de smaak viel. De grote grille blijft, maar de extra luchtinlaten aan weerszijden daarvan maken bij de productieversie plaats voor een tweede set koplampen. 

Helaas laten de heren in Crewe nog niet veel los over hun eerste stap in de SUV-wereld. Men belooft dat de auto een nieuwe klasse in het SUV-segment zal creëren, wat zou betekenen dat de auto nog boven de Range Rover wordt gepositioneerd. Voor de ontwikkeling van de nieuweling wordt 800 miljoen pond uitgetrokken. Volgens de planning is de hoge Bentley in 2016

Geen opmerkingen: