Powered By Blogger

zaterdag 15 maart 2014

British Cars en Livestyle 2014 (Schitterende Videofilm)


Oldtimers en de grootste winkel met producten

 De grootste winkel met producten uit het Verenigd Koninkrijk Met ruim 200 standhouders verreweg de grootste beurs met producten uit het Verenigd Koninkrijk: antiek, kleding, sieraden, boekenkasten, lederen fauteuils, serviezen, stoffen, handgemaakte schoenen, laarzen, marmelade, fudge en delicatessen.

Foto's Jan Wibbelink
Klik op de foto's voor een nog grotere afbeelding !

 Op de beurs was volop entertainment zoals: Engelse popsongs, Schotse doedelzak en Iers dansen. Maar vooral een beurs met heel veel mooie Engelse klassieke auto's. 
 Dit maakt de beurs aantrekkelijk voor man én vrouw! Waar 'Ladies' zich vermaken tussen de lifestylestands, snuffelen 'Gentlemen' tussen de onderdelen, waar men veelal net dat ene onderdeeltje op de kop weet te tikken, waar men al geruime tijd naar op zoek was. 
Engels is bijna voertaal in Rosmalen, want veel van de standhouders komen met hun handelswaar van de andere zijde van het Kanaal overgevaren. Zij komen met net dat ene auto-onderdeeltje of unieke stukje antiek, dat niet in Nederland verkrijgbaar is.
Klik op de foto's voor een nog grotere afbeelding !

 Record aantal (24) Britse merkenclubs lieten het beste uit hun collectie zien en boden de gelegenheid om alles te weten te komen over de koop of onderhoud van een Triumph, MG, Morris, Rover, Land Rover, Range Rover of zelfs Matchless motorfietsen. Alles was gewoon te koop in RosmalenSfeer is het grote succes achter British CARS & Lifestyle. Bezoekers herken je aan groene jas, geruite pet, gek op tradities en de cultuur van de U.K. In de Pub drinkt men Guinness of een cuppa tea. Het gehele weekend optredens van Woodworks (Engels), Darren Byrne & Mark Gilligan(Iers), the Clan Lamont Bagpipers (Schots) en Irish Dancers. Hier ontmoet je vrienden

Geen opmerkingen: