Powered By Blogger

woensdag 16 november 2016

De auto's van Donald Trump (Video)Trump auto’s, dit zijn ze Engels, Duits, Italiaans en Amerikaans

 Als een steenrijke zakenman president van de Verenigde Staten wordt, vragen autoliefhebbers zich natuurlijk direct af wat voor auto’s hij in zijn garage heeft staan. Dit zijn ze! Althans, dit zijn ze… Donald Trump hangt z'n wagenpark niet aan de grote klok, dus honderd procent zekerheid hebben we niet. Wel zijn er genoeg aanwijzingen om te kunnen stellen dat de hier genoemde auto's in ieder geval in bezit van Trump zijn geweest.


 Rolls-Royce Phantom en Silver Cloud
Naar verluidt is 'The Donald' een echte Rolls-Royce-liefhebber. Dat imago maakt hij waar door niet alleen een Phantom te bezitten, maar ook een Silver Cloud uit 1956. Het betreft daarmee een exemplaar van de eerste serie, die tussen 1955 en 1959 op de uiterst geheime prijslijst van het edele Britse merk stond. Trump heeft deze auto naar verluidt al vele jaren in bezit.
Mercedes-Benz SLR McLaren
Voor een sportief blokje om zouTrump nog altijd de beschikking hebben over een SLR McLaren uit 2003. De auto deed aan het begin van deze eeuw mee in de eredivisie van supercar-land, maar viel tussen concurrenten Porsche Carrera GT en Ferrari Enzo Ferrari op doordat hij z'n buitenaardse snelheid combineerde met de nodige luxe.Lamborghini Diablo VT Roadster
De kans is groot dat Trump verwacht weinig tijd te hebben voor z'n speelgoed als hij eenmaal president is. In september werd namelijk bekend dat z'n blauwe Diablo Roadster uit 1997 te koop stond. Inmiddels is de auto naar verluidt voor 460.000 dollar verkocht, maar we kunnen 'm niet onbenoemd laten. Met de ultieme 'nineties'-supercar, die hier ook nog eens in de zeldzame open versie ten tonele verschijnt, bewijst Trump wat ons betreft een echte liefhebber te zijn.


 Mercedes-Maybach S600
Als zelf rijden even geen optie is - en dat zal vaak het geval zijn bij mr. Trump - is er niets mooiers dan op de achterbank van een even lange als luxueze Mercedes-Maybach door het verkeer te gaan. 
De topversie, met V12 dus, is dan ook present.
 Cadillac Allanté
Na het uitlenen van z'n naam voor een Limousine-reeks, schonk Cadillac in 1987 een fraaie Allanté aan Trump. Deze Amerikaan staat Donalds voorkeuren voor Europese lijnen niet in de weg, want niemand minder dan Pininfarina is verantwoordelijk voor het design van de luxe roadster.

Geen opmerkingen: