Powered By Blogger

donderdag 12 mei 2016

Rondreis door Toscana (VideoFilm)

 De Mille Miglia De ultíeme Italië autorondreis door Toscane


 Wij bezoeken de Mille Miglia en rijden met de BMW X4 de ultíeme Italië autorondreis in het spoor van de Mille Miglia het is de legendarische oldtimer rally dwars door Italië. 
Deze rally was jaren geleden (sinds 1927) een echte autorace van Brescia naar Rome en weer terug over zo’n 1000 mijl, oftewel 'Mille Miglia'. Sinds enkele jaren is de race terug van weggeweest en ook als u niet in het bezit bent van een echte oldtimer is deze route een ware belevenis om te rijden. 
Het het verslag van de Mille -Miglia met unieke foto's en het verslag van van onze rondreis door Toscane kunt u binnenkort volgen op deze weblog.


 In tegenstelling tot de racers van toen heeft u alle tijd om van de schoonheid van dit land te genieten. De bekendheid van de Mille Miglia heeft o.a. te maken met de prachtige route die begint in de omgeving van het Gardameer en via Emilia Romagna, Marche en Toscane weer teruggaat naar waar de route was begonnen. Onderweg komt u langs glooiende Toscaanse heuvels, pittoreske dorpen met sfeervolle marktjes, indrukwekkende steden en heldere meren.

Geen opmerkingen: