Powered By Blogger

woensdag 11 november 2015

InterClassics & Topmobiel (VideoFilm)


InterClassics & TopMobiel met als hoofdthema Bugatti

In Brussel blijven we trouw aan het concept van InterClassics & TopMobiel. InterClassics Brussels wordt een hoog kwalitatieve beurs met de nodige aandacht voor aankleding en presentatie. 
Ze bieden de bovenkant van de markt aan als het gaat om autohandel en een showgedeelte met als hoofdthema Bugatti. 
Het is absoluut een klassieke autohandel beurs waar vele auto’s van eigenaar zullen wisselen. Uiteraard gaan we ook de breedte in door automobilia, onderdelen en aanverwante artikelen te koop aan te bieden. Kortom: een beurs voor elke klassieke autoliefhebber. 
Zowel voor de potentiële koper, hobbyist als de liefhebber die een gezellig dagje uit wil !

Foto's Jan Wibbelink.
Klik op de foto's voor een nog grotere afbeelding !

 Ontwikkeling automarkt De klassieke automarkt heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld. Buiten de talrijke liefhebbers is de klassieke auto ook een gewild product geworden als beleggingsobject. Daardoor is InterClaccics in Maastricht met 33.000 m2 beursoppervlakte, ruim 300 exposanten en 28.000 bezoekers zodanig gegroeid dat MECC Maastricht geen uitbreidingsmogelijkheden meer biedt. De vraag werd daardoor groter dan het aanbod waardoor de organisatie op zoek is gegaan naar andere mogelijkheden in de nabije omgeving. De Belgische markt staat nu dicht bij Maastricht en er was voor de organisatie dan ook een logische uitbreidingstap naar de Expo in Brussel.Interclassics in Maastricht 2014↓

http://janwib.blogspot.nl/2014/01/maserati-100-jaar-jubileum-mecc.html

Geen opmerkingen: