Powered By Blogger

vrijdag 22 augustus 2014

Ferrari F12 Berlinetta Super Auto (Videofilm)Ferrari F12 Berlinetta vermogen van 740 PK
Om vermogen zit je toch niet echt verlegen in een FERRARI F12 Berlinetta.Dankzij Novitec is een opnieuw geprogrammeerd injectiesysteem en geoptimaliseerde ontsteking het vermogen van de Ferrari gestegen van 740 naar 763 pk bij 8.500 tpm. Het maximumkoppel boekt een bescheiden winst van 13 Nm naar 703. Ook grijpt de toerenbegrenzer voortaan later in, pas bij 8.900 omwentelingen maakt de elektronische waakhond een einde aan het feestje.
De klant kan verder kiezen uit verschillende sets wielen. Die staan volgens de tuner niet alleen goed, maar helpen de Ferrari ook aan een betere wegligging.
Voor hebben de wielen een diameter van 21 inch, achter is dat 22, om de aandrijfkrachten beter op het wegdek te kunnen krijgen. 

Sportievere veren die de rijhoogte met 40 millimeter verlagen behoren ook tot de mogelijkheden. Dan krijg je wel een elektronisch liftsysteem, zodat je veilig over drempels heen kan.Voor de liefhebbers van detail biedt Novitec nog zwartetmarkeringen aan de zijkant aan en het interieur kan in elke gewenste combinatie van leer en alcantara bekleed worden.

 

Geen opmerkingen: