Powered By Blogger

zaterdag 25 mei 2013

Nieuwe Maserati SUV (20 beste SUV'S ter wereld)


MASERATI GHIBLI   SUV


Zoals Maserati druk bezig is geweest koesteren de glorie van hun 2014 Ghibli sedan in het recente verleden, hebben ze besloten om een andere weg te nemen aan het brengen van nieuwe producten voor hun vermogende klanten. 


De Levante SUV die eerder werd genoemd als Kubang, is uiteindelijk na de Paris Auto Show in 2012 getoond aan de wereld. Deze verschijning hield in dat de Italiaanse autofabrikant serieus was over het binnenhalen van dit nieuwe model.
De naam 'Levante' is gekozen als een laatste optie, omdat het een bijzondere connectie met geschiedenis van de autofabrikant heeft. Het zijn de wortels naar 'Via Emilia Levante' in Bologna, Italië waar de Maserati broers hun eerste auto maakten. Nu, bijna na een eeuw nadat het verhaal begon, heeft het bedrijf de speciale naam die wordt gebruikt voor de eerste keer in deze nieuwe SUV.Maserati's zijn altijd indrukwekkend onder de motorkap van hun auto's, in dit geval is een 3,0-liter V6-motor met een 410 PK, en de optionele en verbeterde 3.8-liter twin turbo V8 motor. Als transmissie is een Levante  8-speed automatische versnellingsbak gemonteerd. De Q4 vierwielaandrijving systeem is de macht van de Levante SUV.
Voor mensen op zoek naar een diesel optie, Maserati zal hoogstwaarschijnlijk een 3,0-liter V6 met  275PK gaan leveren. Deze motor zal worden gecombineerd met de standaard functies van de Levante.

De 20 beste SUV ter wereld ↓

Geen opmerkingen: