Powered By Blogger

maandag 13 mei 2013

Kroatië schitterend ! (Video-film) Kroatie... een van de prachtige landen in het zuiden van Europa

Kroatie heeft veel verschillende gezichten. De uitzichten lopen uiteen van oude bossen tot rotsachtige hoogvlakten.

Foto's auteur Jan Wibbelink.

Klik op de foto's voor een grotere afbeelding !Het is er meestal mooi weer, de stranden zijn geweldig en het land is eigenlijk helemaal niet zo ver weg...De strandliefhebbers zijn hier op de juiste plaats. De Adriatische kust heeft enorme stranden. Bovendien is de Adriatische zee schitterend helder! De Adriatische zee is zeer populair onder duikliefhebbers. Er zijn vele mogelijkheden om in Kroatië te duiken onder begeleiding.

Oldtimers kijken ? ↓
http://janwib.blogspot.com/2013/04/oldtimerrally-in-rijssen.html
Buiten de gezellig drukke steden treft u nostalgische en rustige dorpjes aan. En niet te vergeten de bijbehorende rustieke haventjes met de typische houten bootjes.

Kroatie is nog niet populair onder de grote massa toeristen. Maar dat moment zal zeker nog komen want Kroatië heeft toeristen veel te bieden.Wist u dat er in Kroatië al 7 locaties op de UNESCO-lijst van beschermde cultuur- en natuur monumenten staan ? Een van de redenen waarom u zeker een keer in Kroatie moet zijn geweest !

De gemiddelde water(zee) temperatuur is 16,6 C, en in de zomermaanden loopt het op tot circa 26 graden ! Het gemiddelde jaarlijkse aantal uren zonneschijn is bijna 2400 met een gemiddelde luchtvochtigheid van 73%

Een ideale locatie voor liefhebbers van zon, zee, strand en indrukwekkende cultuur!


Geen opmerkingen: