Powered By Blogger

dinsdag 21 februari 2012

Whitney Houston Garage

De ‘supercar’ garage van Whitney Houston kopen?


Een beetje cru, vooral heel erg waar: de een z’n (of haar) dood is een ander z’n brood. Nadat de omzet van Sony (records) omhoog schoot probeert nu ook een handige makelaar zijn geluk te vinden. Voor slechts $1.750.000,- (€1,34M) koop je Whitney Houston haar oude huis inclusief supercar-garage.
Een nadeel, het huis staat aan de treurige oostkust, in Mendham (New Jersey). Helaas niet in Californië, waar Whitney ook graag tijd doorbracht. Dit huis, waar Whitney Houston eerder woonde met Bobby Brown, staat zelfs al een paar jaar te koop.
Gelegen in een rustige buurt, supermarkt op loopafstand. Een prima verblijf als je van feesten houdt. Alleenstaand, buiten is er plek voor 15 auto’s. VIP’s kunnen ook binnen een parkeerplaats krijgen. Want onder het niet onaardige huis gaat een flinke garage schuil. De advertentie spreekt over plaats voor 4+ auto’s. Met een beetje passen en meten moeten er minstens 10 in passen. Back in the day stonden er blijkbaar een Bentley Continental GT, Mercedes McLaren SLR en Jaguar XK140 (?). Advertentie: carproperty.com. Gaan we nu aftellen tot een van haar auto’s opduikt.

Geen opmerkingen: