Powered By Blogger

zondag 17 augustus 2014

Rijden in een Cobra (Video)



Auto Week Classics TV met een brullende Cobra, zien in het donker en de Keuze van het Louwman Museum



Kenteken natrekken ? (Video het nieuwe rijden)



Kies de gewenste informatie over uw auto

1. Schade Verleden.
2. Kilometerstand check 
3. Gedetailleerde Waarde.
4. Vorige eigenaren.      

Sinds 1 januari 2014 zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de wegenbelasting. 

http://www.autoverleden.nl

De belangrijkste veranderingen in 2014 zijn: Het nul-tarief voor zeer zuinige auto’s is bijvoorbeeld komen te vervallen, de vrijstelling oldtimer is aangepast naar 40 jaar en de belasting is met 1,7% inflatiecorrectie verhoogd. 

Uiteraard zijn op de website overal de meeste recente wegenbelasting tarieven verwerkt! Wilt u precies weten wat er in 2014 voor u allemaal verandert is? Wij hebben alle belangrijke wijzigingen in de wegenbelasting op een rijtje gezet bij wegenbelasting 2014. U doet er verstandig aan deze pagina zeker eens te lezen, want wellicht moet u in 2014 ineens wel belasting gaan betalen! 

Uiteraard zijn de tarieven van 2014 verwerkt in de berekeningen op de website.

HET NIEUWE RIJDEN ? ↓

Aubergine met Courgette Super Lekker



 Ingrediënten : 

250 gram Runderpoulet.
2 tenen knoflook.
1 rode ui.
6 el olijfolie.
2 blokjes Runderbouillon.
800 g tomatenblokjes (blik à 400 g).
2 eetlepels Tomatenpuréé.
1 kleine rode Peper.
1 middel grote Aubergine.
1 middel grote Courgette.

Bereiding :

Verwarm 1/6 van de olie in een pan met een dikke bodem en
bak de Runderpoulet aan, tot dat het Vlees Bruin is.
Snijd de ui en knoflook fijn en fruit dit in de pan.
Niet te heet, want dan wordt de knoflook bruin en bitter.

Snijd de Aubergine de rode ui en de Courgette in blogjes en de rode Peper in hele kleine stukjes.
Bestrooi ze met zout, peper.
Doe dit samen met een eetlepel suiker, bouillonblokjes de tomatenpuréé en de tomatenblokjes erdoor. 
Laat dit een halfuur zachtjes doorkoken met de deksel erop. 
Maak het daarna op smaak met zout, peper en suiker.

Verwarm de oven met schaal en een deksel voor op 80 °C. (Langzame garing).
Verdeel het geheel in de ovenschaal.
Plaats de ovenschotel  3 uur  in de oven op  80 °C.

Dit recept is voor 4 personen  Super Lekker  en lekker met pasta !

Macaronie met zalm ↓

http://janwib.blogspot.nl/2014/07/macaronie-met-zalm-en-ansjovis.html