Powered By Blogger

vrijdag 29 januari 2016

Oldtimer Back to the Futur gaat weer in productie ! (Video) De iconische DeLorean gaat weer in productie !


 Altijd al een DeLorean DMC-12 willen hebben, maar had je er destijds het geld niet voor of ben je simpelweg te laat geboren? 
Niet getreurd, de iconische DeLorean gaat weer in productie! 
Jarenlang wilde het semi-herboren DeLorean het opnieuw proberen met de DMC-12, de illustere sportwagen die onder andere beroemd werd door zijn optreden in de filmreeks Back to the Future. 

Klik op de foto's voor een grotere afbeelding !

Nu lijkt een wetswijziging van de National Highway Safety Administration (NHTSA) die droom dan eindelijk te verwezenlijken. 
Zo'n vijftig jaar lang maakte de NHTSA geen onderscheid tussen een fabrikant die jaarlijks miljoenen modellen wegzet en een bedrijf dat slechts een handjevol auto's per jaar produceert. 
Alle in de Verenigde Staten geproduceerde en verkochte auto's moesten aan dezelfde veiligheidseisen voldoen. 
Met ingang van december 2015 is daar verandering in gekomen. De NHTSA voerde de Low Volume Motor Vehicle Manufacturers Act in, een wet die bepaalde uitzonderingen maakt voor kleine autofabrikanten en voor bedrijven die replica's maken van auto's die meer dan 25 jaar geleden werden geproduceerd. 
Goed nieuws voor DeLorean: zolang het minder dan 325 replica's van de DMC-12 bouwt, staat het licht op groen!Exclusief de eerste Porsche 911
http://janwib.blogspot.nl/2014/04/porsche-exclusive-de-eerste-porsche-911.html

Geen opmerkingen: