Powered By Blogger

dinsdag 8 september 2015

Schitterende Historic Grand-Prix in Zandvoort (Video)
Historic Grand Prix Zandvoort groot succes

De Historic Grand Prix Zandvoort trok meer bezoekers dan ooit; in drie dagen tijd kwamen 52.500 liefhebbers van historische autosport naar Circuit Park Zandvoort. 
Bekende coureurs uit binnen- en buitenland vermaakten zich ook uitstekend.
Klik op de foto's voor een grotere afbeelding !

Jan Lammers had een druk weekend tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort. “Ik neem deel aan de BMW High Speed Demo Laps met een March-BMW Formule 2 en een BMW M1 Procar. 
Ik ben van de partij tijdens handtekeningsessies en tussendoor ontmoet ik veel mensen die met mij op de foto willen en mijn handtekening vragen.” Lammers genoot. “Ik kom veel mensen tegen van vroeger. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat veel toeschouwers de racetijden van vroeger komen herbeleven tijdens dit evenement. De Historic Grand Prix Zandvoort trekt veel toeschouwers die vrienden of familie hebben meegenomen en hen laten zien wat zij vroeger hebben gezien. Ze vertellen hun ervaringen door en leggen uit wat er allemaal te zien is. Mensen delen hier hun passie.”


Geen opmerkingen: