Powered By Blogger

zaterdag 10 augustus 2013

Oldtimerevenement Schloss Dyck (Videofilm)
Schloss Dyck omgetoverd tot autoparadijs

In het weekend van 2 tot 5 augustus 2013 werd in het Duitse Jüchen het prachtige Schloss Dyck omgetoverd tot een waar autoparadijs tijdens de Schloss Dyck Classic Days. 
Wij waren er bij, klassieke auto's, snelle sprints en gezelligheid,maar het was bloedheet !

Foto's Auteur Jan Wibbelink.
Klik op de foto's voor een grotere afbeelding !

Klik op de foto's voor een grotere afbeelding !


De Classic Days is de mix van grote club bijeenkomsten. Wij noemen het "Classic meeting" hier komen meer dan 100 klassieke auto club's van alle bekende merken die elkaar ontmoeten.
Goed onderhouden auto's en mensen in stijlvolle kleding stond in de dagen van de Classic Days.


Meer dan 20 families kampeerden tijdens de Classic Days met hun auto's in de tuin.De Classic Days gaat ook om "charme en stijl" Dat is de stemming picknick met 25 klassiekers en eigenaren die uitgenodigd waren voor een gezellig weekend op de zwarte walnoot weide met uitzicht op het kasteel met meloen, brood met worst en een lekker glas wijn. en. . grammofoon.
Er was ook een " Concours d'Elegance
 "Juwelen in het Park" 
Niet alleen een FIVA top Concours van de FIVA categorie "A" met zorgvuldig geselecteerde 40 prachtige auto's. Maar ook unieke stukken en prototypen van over de hele wereld. 


In de omgeving van het historische Oranjerie schiereiland wordt het aangevuld door in 2013 een speciaal Classic Corner weide paddock op te zetten met de supercharged Mercedes en Bentley. Die zijn weer net zo krachtig, als de appel en pruim in het weidegebied met de tenten van de geselecteerde dealers en specialisten. De Grand Prix is ​​er ook te vinden met een origineel terras van de Motor Klassik voor koffie en een praatje met de redactieGeen opmerkingen: