Powered By Blogger

maandag 13 februari 2012

Ferrari Enzo Gecrasht (Video)


Gecrashte Ferrari Enzo XX krijgt nieuw plaatwerk


In plaats van de auto af te schrijven krijgt deze Ferrari Enzo een van de mooiste vervolgverhalen mogelijk. Nog sneller, unieker en dit alles in een nieuw maatpak gestoken.Het is natuurlijk niet prettig om met je Ferrari Enzo XX in de plomp te belanden. Voor Zahir Rana was het reden om de hele auto nog eens goed onder handen te nemen. Hij maakte van de nood een deugd. Meteen na het ongeluk zijn maatregelen genomen om het motorblok heel te houden. Het hele zaakje is direct in de WD40 ondergedompeld. Dat motorblok prepareren ze bij Edo Competition nu voor 950pk. Verder laat Zahir Rana vaardige plaatwerkers de body opknappen.
Een flinke nosejob, NACA-duct in de kap, nieuwe projector koplampen. Aan de zijkant op de neus zitten twee extra vinnen of luchtgeleiders. Veel details zoals die al op de Ferrari FXX Evoluzione zitten. De spoiler/splitter loopt nu over de hele breedte door. Achter meer gaten in de klep en er lijken zelfs aan de McLaren MP4-12C gelijkende uitlaten op te komen.
Later dit jaar moet de auto weer aan de start van de Targa Newfoundland staan. Mogelijk dan als lekkerste Enzo to date. Drie hoeraatjes voor supercar-eigenaren die de auto’s werkelijk gebruiken. (via GTSpirit.com)
De Enzo pre-crash:

Geen opmerkingen: