Powered By Blogger

zaterdag 5 mei 2012

Tulpenrally 2012 (Videofilm)



Zware omstandigheden 
in de Tulpenrally ?

Op reis naar onze vakantie bestemming kwamen de Rallyrijders van de Tulpenrally ons achterop in de buurt van Freiburg in barre omstandigheden van regen en wind, maar natuurlijk wel leuk om te zien.




De Rally was onder weg naar Frankrijk voor de start van de 59e Tulpenrally.

Het evenement werdt verreden over 6 dagen en de lengte van de rally was 2400 Km.


De gehele route voert over openbare wegen door Europa.
En alle deelnemers dienen zich volledig te houden aan de regels van de openbare weg en dit wordt door de organisatie streng gecontroleerd.



Route Tulpen Rallye 2012.
Traditioneel vindt de finish met huldiging weer plaats in Noordwijk op zaterdag 12 mei. Een evenement waar er voor de liefhebbers weer van alles is te beleven. Meer informatie: www.TulpenRallye.nl

Binnenkort op deze weblog 

het verslag met unieke foto's van Mille Miglia in ItaliĆ« !



donderdag 26 april 2012

Bugatti's bij De Pot in Markelo



Prachtige BUGATTI’S reden door Twente en de achterhoek

Op zaterdag 21 en zondag 22 april werd er een Bugatti Rally gereden in de Hof van Twente en de Achterhoek, georganiseerd door Bugatti Club Nederland.

De tussen stop was bij Herberg De Pot in Markelo.   

Foto's Jan Wibbelink
Klik op de foto's voor een nog grotere afbeelding !











British Cars en Lifestyle 2012 ↓ ↓

http://janwib.blogspot.com/2012/03/britsh-cars-en-lifestyle-2012.html






Klik op de foto''s voor een grotere afbeelding
 ↓



















zaterdag 21 april 2012

Spare-Rips Super Lekker

Spare-Rips langzaam garen.

IngrediĆ«nten 1½ kg spareribs 180 ml barbecuesaus 2 eetlepels zoete chilisaus 1 eetlepel worcestersaus 1 eetlepel honing 2 lente-uitjes, dun gesneden 2 teentjes knoflook, geperst 1 eetlepel maĆÆzena.

Dus Spare Rips niet Barbecuen !



Snijd de spareribs van elkaar los - of in delen van twee of drie stuks, indien gewenst. Snijd overtollig vet er af. Meng de barbecuesaus, chilisaus, worcestersaus, honing, lente-uitjes en knoflook met een kopje water in een grote kom. Voeg zout en versgemalen zwarte peper naar smaak toe. Schep de spareribs erdoor, zodat ze rondom met de marinade worden bedekt.

Doe de spareribs met de marinade in de slow cooker. Zet de cooker op stand hoog; stel de timer in op 4 uur. Controleer na 4 uur of de spareribs gaar zijn; het vlees moet nog niet van het bot loslaten. Laat ze indien nodig nog 1 uur in de slow cooker om ze gaar te laten worden. Haal de spareribs met een keukentang uit de cooker; leg ze op een schaal en dek ze af om ze warm te houden. Meng de marinade met maĆÆzena en je hebt er een heerlijke saus bij.

Gewoon super lekker !

Extra benodigd Slow cooker of in oven dat kan ook.

Je kunt ook Slow-Cooken (Langzaam Garen) in de oven en dan met een vuurvasteschaal met deksel. De oven met schaal op 80 graden voorverwarmen, de Spare-Rips in schaal leggen, afdekken met de marinade en 4 uur in de oven met de deksel op de schaal op 80 graden langzaam laten garen.

Er komen nog veel meer super lekkere recepten op mijn blog.

Mercedes 300 SL Gullwing prachtige sportwagen

http://janwib.blogspot.com/2012/04/mercedes-300sl-gullwing-1957-video.html