zaterdag 21 januari 2017

Tesla auto van de week ! (Video)Medewerkers van Tesla spreken opvallend eensgezind en consequent over ‘onze missie’: het wagenpark van de wereld elektrisch maken. De Model X is hun nieuwste wapen in die strijd. De vraag is alleen of de vierwielaangedreven elektrische SUV over de juiste kwaliteiten beschikt.


Kijk de video's waarin Musk zijn nieuwe modellen lanceert er maar eens op na; de adoratie spat er vanaf. Bij de introductie van de Model X heerste zelfs onder de meest enthousiaste fans licht ongeloof. 'Gaan ze dit echt op de markt brengen?' Wat blijkt, het studiemodel van de futuristische SUV (of beter gezegd, cross-over) is met minimale wijzigingen in productie gegaan. Zelfs de merkwaardige 'falcon style doors', omhoog scharnierende achterportieren die bij andere merken het stadium van prototype waarschijnlijk niet zouden overleven, zijn van de partij.

Auto trauma Donald Trump (VideoFilm)

Auto trauma Trump in Mexico

 De nieuwe Amerikaanse president Donald Trump ergert zich aan Amerikaanse autofabrikanten die hun producten in Mexico in elkaar zetten. Maar welke bedrijven doen dat eigenlijk?

Classics triotest de oermodellen opnieuw beleven ! (VideoFilm)


Ford Fiesta Peugeot 104 VW Polo-Classics triotest 

Enkele van de grootste succesnummers op de huidige Europese automarkt, de Ford Fiesta, de Peugeot 208 en de Volkswagen Polo, werden al ruim 40 jaar geleden geïntroduceerd. 

We duiken in de oorsprong van dit toptrio door de voorzichtige eerste stapjes van de oermodellen opnieuw mee te beleven.